SupremeTech – Happy Vietnamese Women’s Day 20/10/2020

0

0

20/10/2020

Tại SupremeTech, các bạn nữ không chỉ năng động, tự tin và sáng tạo trong công việc, mà còn dễ thương, duyên dáng và tình cảm trong cuộc sống nữa. Chắc chắn rằng, với sự hiện diện và đóng góp của mình, hội chị em ST đã mang đến ngôi nhà ST thêm nhiều niềm vui, tiếng cười và ý nghĩa hơn. 

In SupremeTech, girls are not only proactive, confident and creative in their work but also lovely, charming and affectionate in life. It is definitely sure that our “muses” bring lots of joy, laughter and meanings to ST Family with their presence and contribution. 

Nhân dịp ngày Phụ nữ Việt Nam 20/10 và cũng nhân dịp Tiệc Quý, Công ty đã tổ chức một buổi tiệc ấm cúng với sự tham gia của tất cả các thành viên.

On the occasion of Vietnamese Women’s Day 20/10 as well as Company Quarterly Party, we organized a warm and friendly party with the participation of all members.

Một buổi tiệc đáng nhớ với các món ăn thơm ngon, những phần quà xinh xắn được gởi đến các chị em và đặc biệt là những tài năng âm nhạc bùng nổ từ các chàng trai.

It was a wonderful party with delicious foods, interesting gifts to girls and especially outstanding musical performances from ST men debuting for the first time on ST stage. 

Hãy cùng nhau dành những lời chúc tốt đẹp và ấm áp cho những nàng thơ của chúng ta nhé. Chúc các nàng thơ ST luôn luôn tuyệt vời và toả sáng mỗi ngày!!! 

Please join us to send the best and warmest wishes to our muses. We wish all female in ST always be awesome and shining every single day!!!

Writer: Supreme Heart